Demonstration imod “Politisk Sundhedsdagsorden”

Demonstration imod “Politisk Sundhedsdagsorden”

Vi kalder til demonstration på lørdag d. 20. november 2021, imod regeringens politisering af danskernes sundhed. Imod regeringens udskamning af anderledes tænkende og imod anvendelse af Epidemiloven, til at endnu engang at styre befolkningen via frygt og kontrol.
Regeringen og dens politiske ‘Epidemikommission” har endnu engang valgt at politisere danskernes sundhed. På trods af massiv vaccineudrulning og manglende pres på sundhedsvæsenet, har regeringen endnu engang valgt at kategorisere COVID-19 som en samfundskritisk sygdom, på højde med Ebola og Polio.
Dette sker på et tidspunkt, hvor regeringen er i modvind, pga. sine løgne i Mink-skandalen. Hvor Mette Frederiksen og især Magnus Heunicke, er blevet taget i løgne omkring lovgrundlaget for aflivningen af mink og nedlægningen af minkavlernes erhverv.
Vi kalder det en politisk sundhedsdagsorden, fordi regeringen tydeligvis løber medicinalindustriens ærinde, ved at nedprioritere naturlig immunitet. Hvor man sidste år hævede grænsen for naturlig immunitet til 12 måneder, har man nu skruet dette ned på 6 måneder, for at presse befolkningen til at følge regeringens dagsorden. Og det på et tidspunkt hvor blandt andet Holland netop har hævet grænsen for naturlig immunitet, fra 6 til 12 måneder.
Coronapasset giver en falsk tryghed, da enhver i princippet kan blive smittet med COVID-19, så snart de træder ud af et testcenter. Det er et politisk instrument, da vaccinerede ikke skal testes, på trods af at de i lige så høj grad kan være smittede eller smittebærer.
Det er en politisk sundhedsdagsorden, som blandt andet går ud på at udskamme de folk, som ikke følger regeringens dagsorden. Ved at tale ned til dem, udskamme dem og true dem med udelukkelse eller besværliggørelse. Man taler endda om at kræve Coronapas, for at folk kan få lov at komme på arbejde.
Samtidig forsøger Mette Frederiksen at presse sundhedspersonalet, til at tage slæbet for hende, uden at imødekomme deres interesser og ved at tale ned til dem.
Vi er flere og flere der har FÅET NOK af regeringen.
Det er på tide at vise vores samlede modstand, imod Mette Frederiksens korrupte og løgnagtige regering.
FUCK HØJREFLØJEN
FUCK VENSTREFLØJEN
FUCK REGERINGEN
– VI ER FOLKET!!!
Mere info kommer løbende.